Boligstyling Oslo

Skjema til flytteforespørsel

Boligstyling Oslo

Skal du selge bolig i Oslo? Da bør du vurdere boligstyling i Oslo. I et boligsalg er det mye som kan påvirke prisen og etterspørselen, blant annet interiøret og følelsen boligen gir fra seg. For å vise potensielle kjøpere hvilke muligheter som finnes i boligen, kan det være smart å benytte seg av en boligstylist. Flyttetrans er et flyttebyrå i Oslo som kan hjelpe deg med alt av profesjonelle tjenester når du er på flyttefot.

Boligstyling i Oslo er meget populært, og nå har trenden begynt å bevege seg rundt til andre deler av landet. En stylist kan se muligheter og gode løsninger i boligen, noe som kan være inspirerende for potensielle kjøpere. Ved å fremme de unike egenskapene til boligen, vil annonsen skille seg ut og det blir lettere å fange oppmerksomheten til mennesker på visning.

En bolig skal aldri representere hjemmet til de tidligere eierne, men heller vise seg som en inspirasjon for kjøperne hvor de kan se for seg fremtiden og livet sitt i boligen. Dette kan du få til med boligstyling. Mange tenker gjerne at boligstyling kun handler om å sette inn ekstra møbler og pynte med lys, pledd og puter. Men dette stemmer ikke.

Hvorfor boligstyling Oslo

Velger du et boligstylings-byrå med lang erfaring, vil de kunne tilby interiørkonsulenttjenester så vel som hjelp med utvask, midlertidig lagring, flyttehjelp og andre tjenester. Noen byråer samarbeider med håndverkere og kan derfor hjelpe til med mindre oppussingsprosjekter som fiksing av lister og et nytt malingsstrøk. Ofte er det små detaljer som skal til for å presse prisen opp. Flyttetrans samarbeider med dyktige boligstylister og de beste eiendomsmeglere i Oslo.

Boligstyling gir deg mange fordeler. I store byer som Oslo, kan boligstyling hjelpe deg med å skille annonsen ut på markedet og fange oppmerksomheten til kjøperen. Stylistene sørger også for å gjøre boligen mer attraktiv, slik at det blir større sjanser for budrunder og dermed større sjanser for at boligen går over takst.

  • Delstyling
  • Helstyling
  • Interiørveiledning

Dette gir også et positivt og godt førsteinntrykk av boligen, både på visning så vel som i annonsen. En bolig som er stylet av profesjonelle blir som oftest solgt raskt da flere viser interesse. Boligstyling kan benyttes både i større hus og mindre leiligheter, så vel som på fritidseiendommer og hytter. Her gjelder det bare å velge et byrå som kan tilby de møblene og den visjonen som passer for boligen og målgruppen.

Pris for boligstyling i Oslo

Prisene vil variere fra byrå til byrå, og her er det flere faktorer som spiller inn. Størrelsen på boligen vil selvfølgelig ha mye å si, samt hvilke tjenester du har bruk for. Trenger du for eksempel et nytt strøk med maling, vil dette koste mer enn dersom du bare har behov for nye møbler. Det finnes likevel måter du kan få boligstyling rimelig og billig.

Det beste du kan gjøre er å ta kontakt med oss i Flyttetrans. Som regel vil vi kunne komme på befaring og gi deg et innsyn i hva som må gjøres for å fremme boligen. Her vil vi også komme med et tilbud og et prisoverslag.

Flyttetrans har siden 1996 levert flyttetjenester med høy kvalitet og til konkurransedyktige priser. Selv om Oslo er vårt primære satsingsområde er vi også behjelpelig med å organisere flytting til andre byer i Norge. Ellers flytter vi over hele Oslo som Alna, Bjerke, Frogner, Grorud, Grünerløkka, Nordstrand, Oslo sentrum, Helsfyr, Tveita, Sagene, St.hanshaugen, Stovner, Ullern og Østensjø.

Våre mest populære flyttetjenester: flyttehjelp Oslo, flyttevask og kontorflytting.