Flyttebyrå Bærum

Skjema til flytteforespørsel

Flyttebyrå Bærum | Flytting for private og bedrifter i Bærum og omegn

Det å flytte er ikke alltid like enkelt, og er stort sett mye mer tidkrevende enn man først ser for seg. Man tenker at man skal gjøre det selv, og et godt stykke ut i oppgaven oppdager man at det var mye mer kostbart og tidskrevende enn man først så for seg. Mange har ofte hektiske hverdager fra før, og ikke kapasitet til å ta på seg oppgavene som følger med under en flytteprosess. Et flyttebyrå hjelper deg med de tunge løftene, kommer med store biler som har plass til tingene dine uten å måtte kjøre for mange ganger, og frakter møblene dine trygt fra ditt gamle til ditt nye hjem.

Flyttebyrå Bærum

Når man har bestemt seg for å flytte, og skal finne ut hvilken tilbyder man ønsker å benytte er det flere faktorer som spiller inn på prisoverslaget man får for utførelse av jobben. Først og fremst om flyttingen skal faktureres privat eller til bedrift, hvilken dato det skal utføres, om du er fleksibel på flyttedato og hvor fleksibel du eventuelt er, skal flyttebyrået hjelpe deg med pakking av eskene, må eskene lagres på et midlertidig sted mellom utflytting og innflytting, og trenger du hjelp med utvasken? Når du så har funnet ut av disse tingene og er på jakt etter det rette byrået som skal hjelpe deg å flytte eiendelene dine er det vel så viktig at du finnet et selskap du stoler på, som både kan utføre oppgaven til oppgitt og avtalt tid, og som behandler eiendelene dine på en trygg og skånsom måte.

  • Flyttehjelp i Bærum
  • Privatflytting
  • Kontorflytting
  • Flyttetjenester for pensjonister
  • Pianoflytting
  • Flyttevask
  • Minilager

Flyttetjenester Bærum

Vårt flyttebyrå kan tilby komplette flyttetjenester med alt fra A til Å i hele flytteprosessen. Det er perfekt for dem som enten er for opptatte til å kunne lage tid til å utføre flyttingen, for de som ikke har helse til å kunne gjøre tunge løft, eller som ikke har venner til å hjelpe med å få sofaen gjennom dørkarmen. Å ansette et flyttebyrå er nok ikke det rimeligste alternativet, men alt i alt gjør det hverdagen din mye enklere, og du kan bruke tiden din og kreftene dine på resten av prosessen med relokaliseringen.

Mange lurer også på konkret hva flyttebyråene faktisk hjelper til med, og dette er kort fortalt alt som har med flytting å gjøre; vi kan levere alt av emballasje og pakkemateriell som flytteesker, bobleplast, pakketeip, og papir; vi kan hjelpe deg med selve pakkingen, sørge for at alt pakkes trygt og forsvarlig, og våre medarbeidere har lang erfaring med dette og oppgaven vil gjøres på en brøkdel av tiden du selv hadde brukt; vi kan demontere møbler, få dem ut og inn gjennom dørkarmer, laste av og på flyttebilen, transportere alle eiendelene dine til den nye plassen, pakke opp eiendelene dine igjen i ditt nye hjem, og til slutt fjerne alt av pakkemateriell slik at du slipper flere turer på miljøstasjonen for å resirkulere alt av papp og plast som ofte blir brukt i flyttesammenheng.

Mer om Flyttetrans

Flyttetrans er et flyttebyrå i Oslo som har utført flyttetjenester siden 1996. Vi flytter for private personer, det offentlige og vi utfører helhetlige flyttetjenester for bedrifter som er på  flyttefot og trenger bistand til kontorflytting.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende og hyggelig tilbud.

 

Flyttebyrå Bærum
Flyttebyrå Bærum

Flyttetrans utfører flyttetjenester lokalt i Bærum området: Lysaker, Sandvika, Haslum, Stabekk, Høvik, Blommenholm, Slependen, Rykkin, Bærums Verk, Jar, Kolsås.