Flyttebyrå Lillestrøm

Skjema til flytteforespørsel

Flyttebyrå Lillestrøm | Flytting for private og bedrifter i Lillestrøm og omegn

Dagen har kommet, du har endelig kjøpt deg drømmeboligen og du skal flytte ut av hybelen der du har samlet sammen et hav av eiendeler som nå skal pakkes sammen og flyttes over til ditt nye hjem. Du er kanskje travel student, eller har fulltidsjobb og et barn på hver arm på fritiden. Uansett livssituasjon og økonomisk status er selve flyttejobben den samme, det er stressende, tidskrevende, økonomisk belastende og ofte vanskelig. Det er duppeditter som skal pakkes ned i pappesker, det er glass og tallerkener som skal pakkes forsvarlig inn i bobleplast og papir, det er sofaer og spisebord som ikke passer gjennom dørkarmen, og det er mange kjøreturer frem og tilbake mellom gammel og ny bolig. I tillegg er det fri fra jobben, det er balansen mellom effektiv flytting og pauser, det er å bære tunge ting mens man skal unngå å ødelegge ryggen, og det er tankene om hva som er mest viktig å flytte med seg og hvor man skal sove hvis man ikke rekker alt på en dag.

Flyttebyrå Lillestrøm

Flyttetrans er der for å hjelpe deg i denne tiden, for å minske stresset ditt, for å la deg ha kontroll på oppgaven mens andre utfører de harde og tunge løftene. Disse selskapene lever av å gjøre hverdagen din enklere, og for å frigjøre tiden din slik at du kan gjøre dine daglige oppgaver mens eiendelene dine blir pakket, flyttet og pakket ut igjen i ditt nye hjem. Byråene hjelper deg med alt fra å levere alt av utstyr du trenger for å pakke som pakketeip, pappesker, merkelapper, bobleplast og papir; de hjelper deg med å pakke ned tingene dine i sorterte esker, og sørger for at artikler som kan knuse er pakket forsvarlig; de hjelper deg med å bære alt av esker og møbler ut gjennom trange ganger, ned trappene og inn i bilen, de frakter dem i store varebiler til din nye adresse, og bærer alt inn igjen der du ønsker det. De tilbyr ofte også å pakke ut tingene dine igjen, og hjelper deg med å plassere tingene der du vil ha dem.

Hva koster flyttebyrå i Lillestrøm

Totalsummen vil naturligvis avhenge av hvor mye du trenger hjelp til, hvor mange ting som skal pakkes og flyttes, hvor mye materiell som trengs, og hvor langt du skal flytte. Faktorer som spiller inn er hvor mange flyttefolk som trengs, hvilke oppgaver du trenger byrået til, og når på året du flytter. Prisen kan ofte styres av etterspørselen, og i høysesongen for flytting kan prisene ofte være høyere enn i lavsesongen. Flyttetrans tilbyr komplette flyttetjenester til konkurransedyktige priser. Våre priser ligger fra 950,- eks.mva for 2 mann og flyttebil.

Du kan lese mer om Lillestrøm og bli kjent med byen på kommunens nettsider.

Mer om Flyttetrans

Flyttetrans er et flyttebyrå i Oslo som har utført flyttetjenester siden 1996. Vi flytter for private personer, det offentlige og vi utfører helhetlige flyttetjenester for bedrifter som er på  flyttefot og trenger bistand til kontorflytting.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende og hyggelig tilbud.

 

Flyttebyrå Lillestrøm
Flyttebyrå Lillestrøm

Flyttetrans utfører flyttetjenester lokalt i Lillestrøm området: Blaker, Fetsund, Frogner, Gan, Kjeller, Leirsund, Lindeberg, Lundermoen, Lørenfallet, Skedsmokorset, Skjetten, Sørumsand, Strømmen, Østersund.