Flyttebyrå Nordstrand

Skjema til flytteforespørsel

Flyttebyrå Nordstrand

Flyttetrans Flyttebyrå Nordstrand – Det å flytte kan være svært belastende for en familie. Som om hverdagen gjerne ikke er tøff nok fra før med jobb, skole, barnehage og studier, så går også hele ettermiddagen til fritidsaktiviteter, matlaging og leksehjelp. Selv om man har bestemt seg for å selge huset og kjøpe et nytt, forsvinner ikke de dagligdagse oppgavene når man skal ta fatt på flyttejobben. Mange sliter med å finne balansen mellom kjøring til fotballtrening og pakking av kjøkkenartikler, eller å klare å kombinere å få sofaen gjennom dørkarmen samtidig som ungene trenger hjelp med leksene.

Det er nettopp dette vi kan hjelpe deg med, det å gjøre hverdagen enklere for deg og overta de vanskelige oppgavene mens du kan fortsette å få hverdagen til å fungere mest mulig som normalt. Selv om man endelig har kjøpt drømmeboligen er det en tøff jobb man begir seg ut på før man kan nyte hverdagen i sitt nye hjem.

Flyttetjenester Nordstrand

Når man først velger å overgi ansvaret for flyttingen til et flyttebyrå er det viktig at man lager seg en oversikt over hva en trenger hjelp til. Vårt flyttebyrå i Oslo kan hjelpe deg med alt av flyttetjenester og det er alltid kunden som bestemmer hvilke behov og ønsker man har. Først og fremst er det viktig at man har en god dialog med byrået slik at man kan kommunisere godt og finne en god plan for flyttingen. Ring oss gjerne eller bruk vår kontaktskjema for å fortelle hva du er ute etter, og få et generelt prisoverslag på kostnadene involvert; skal du ha et mer spesifikt pristilbud må vi først komme på befaring.

Hva koster flyttehjelp

For å kunne gi et konkret pristilbud på jobben må man først komme på befaring. Det er mange ting som påvirker prisen, og derfor er det nødvendig at man får se boligen og antallet/størrelsen på eiendelene før man gir en konkret pris. For eksempel beliggenhet vil ha en stor betydning da det er betydelig enklere å flytte store og tunge møbler ut av en enebolig på en etasje enn fra en leilighet i fjerde etasje uten heis. Det vil også ha betydning om du skal flytte til eller fra en leilighet midt i byen med dårlig adkomst og parkeringsmuligheter, enn en enebolig som gjerne har litt mer parkeringsplass i tilknytning til boligen.

Størrelsen av boligen har også mye å si, men først og fremst antallet eiendeler som skal flyttes, størrelsen og vekten på dem. Dette har spesielt stor betydning dersom du ønsker en fastpris før man starter oppdraget.

Timesprisen ligger fra 950 kroner eks.mva per arbeidstime og inkluderer da to mann med en flyttebil, og hva som lønner seg mellom fastpris og timespris avhenger stort av totalen på arbeidet. Det er viktig å nevne at dette prisestimatet ikke vil være helt konkret, og kan endres på bakgrunn av forskjellige faktorer hvis uventede hendelser dukker opp.

Mer om Flyttetrans

Flyttetrans er et flyttebyrå i Oslo som har utført flyttetjenester siden 1996. Vi flytter for private personer, det offentlige og vi utfører helhetlige flyttetjenester for bedrifter som er på  flyttefot og trenger bistand til kontorflytting.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende og hyggelig tilbud.

 

Flyttebyrå Nordstrand
Flyttebyrå Nordstrand

Flyttetrans utfører flyttetjenester lokalt i hele bydel Nordstrand; Ekeberg, Bekkelaget, Brattlikollen, Ormøya, Malmøya, Kastellet Ulvøya, Lambertseter,  Holmlia, Søndre Nordstrand og Ljan.

Flyttetrans
Grønvoll allé 40
0663 Oslo
Telefon: 22 11 4400