Flyttebyrå Oslo priser

Skjema til flytteforespørsel

Flyttebyrå Oslo priser | Hva koster flyttehjelp

Flyttetrans tilbyr flyttetjenester på time- og fastpris. Våre priser avhenger av flere faktorer som hvor du flytter fra, til og volum på ditt flyttegods. Flytting innen Oslo Kommune gjøres normalt på timepris. Det er kun ved større oppdrag og ved bedriftflyttinger at vi kan utføre en befaring.

Våre flyttetjenester starter fra kr. 950,- eks.mva pr.time for 2 mann og flyttebil. Ved tungtransport, kveld, helg eller flytting utenbys gjelder egne priser.

Flyttebyrå Oslo priser

Det er vanskelig å gi et eksakt og korrekt estimat av hva flytting koster. Hvert eneste oppdrag er unikt og folk har ulik formening om hva et “lite” og “stort” flyttelass er. Gjennom livet har man samlet seg ting og gjenstander man ikke helt har oversikt over før flyttedagen virkelig kommer. Derfor tilbyr vi timepriser på flyttinger innad i Oslo Kommune.

Flyttebyrå Oslo fastpris

Har du et større flyttelass eller du ønsker at vi foretar både nedpakking, flytting og flyttevask kan vi komme på en uforpliktende befaring og gi en fastpris på flyttejobben. Dette er noen enkle faktorer som påvirker sluttpris fra flyttebyrå:

Vi vil gjerne gi deg innsikt i hvilke faktorer som påvirker den endelige prisen på flyttehjelp fra oss.

– Størrelsen på flyttelasset målt i antall kubikk
– I hvilken grad du ønsker å involvere våre flyttetjenester. Pakker du selv og sørger for at flyttelasset er klart for lasting når flyttebilen kommer blir prisen også lavere
– Hvor skal du flytte fra og til
– Hvilken etasje flytter du fra og til, og er det heis tilgjengelig
– Parkeringsmuligheter. Er det umiddelbar tilgang til inngangsdør eller må flyttebilen stå parkert slik at man må gå langt for å laste
– Når ønsker du å flytte, hverdag, kveldstid eller helg
– Har dere spesialgods som våpenskap, piano, tunge skjenker o.l.

Dette er viktige opplysninger du bør tenke over og informere om når du skal innhente pris på flyttebyrå . Flyttetrans samarbeider med flere leverandører som boligstylister, City Self Storage og andre flyttebyrå Oslo.

Flyttebyrå Oslo priser