Flyttebyrå sandvika

flyttebyrå sandvika

Flyttetrans utfører flyttehjelp for privatkunder og bedrifter i Sandvika.
Leter du etter et profesjonelt og trygt flyttebyrå har du kommet rett. Flytting med utgangspunkt i kundens ønsker. Når du flytter med Flyttetrans foregår det raskt, effektivt og med fokus på høy kvalitet.
Beste Flyttebyrå Oslo
Flyttebyrå Sandvika

Grønnvoll Alle 40, 0663 Oslo

22 11 44 00

post @ flyttetrans.no

Flyttebyrå Sandvika
Flyttebyrå Sandvika

Hvorfor velge oss

Flyttetrans er en veletablert og seriøs aktør med erfaring fra 1996. 

Komplette løsninger

Vi kan påta oss hele ansvaret under flytteprosessen.

Lang erfaring

Våre ansatte og samarbeidspartnere har lang erfaring og tung flyttefaglig kompetanse.

pristilbud

Fyll ut vår kontaktskjema og vi tar snart kontakt med deg.

Flyttebyrå Oslo
Flyttebyrå Oslo priser

Privatflytting Sandvika

Vi flytter for alle – du som bare skal flytte til naboblokka, dere som flytter sammen, flytter hjemmefra eller bedriften som flytter til nye lokaler. Flyttetrans har mange års erfaring og kan garantere deg en god opplevelse. Vi utfører mange flyttinger i området rundt Sandvika Storsenter og vårt flyttebyrå dekker flytting i hele Asker og Bærum Kommune.

Våre tjenester:
Privatflytting, Kontorflytting, Avvikling av kontor, Flyttevask, Søppelbortkjøring og Tømming av døsbo.


Profesjonell flyttebyrå

Fra etableringen vår i 1996 og til i dag har det skjedd store forandringer i næringslivet. Det gjelder også for flyttebransjen der det i dag stiller store krav til både kvalitet, utstyr og HMS. Flyttetrans har fremdeles samme mål som da vi startet for første gang; å være blant de beste flyttebyrå i Oslo som sørger for en trygg og sikker flytteprosess. Fornøyde kunder gir oss motivasjon i en ellers hardt og tung arbeidshverdag. Ærlighet, punktlighet og god service gjennom alle ledd er viktige faktorer til at vi i dag er et av de beste i bransjen.

Priser flyttebyrå Sandvika

Priser på flyttebyrå i Sandvika varierer ut i fra hvilken hjelp du ønsker. Hovedsakelig gjør vi private flyttejobber på timesbasis men vi kan også komme på en befaring og estimere en ca. pris for deres flytting. Som oftest er dette mest aktuelt når man flytter til andre byer, ved store flyttinger eller ved kontorflytting. Beregning av pris er avhengig av flere komponenter, f.eksempel volumet på deres flyttegods, hvor dere skal flytte fra og til og etasjenivåer man flytter fra.