Flyttebyrå Sandvika

Skjema til flytteforespørsel

Flyttebyrå Sandvika

Flyttebyrå Sandvika | Flyttetrans utfører flyttehjelp for privatkunder og bedrifter i Sandvika.

Leter du etter et profesjonelt og trygt flyttebyrå har du kommet rett. Flytting med utgangspunkt i kundens ønsker. Når du flytter med Flyttetrans foregår det raskt, effektivt og med fokus på høy kvalitet.

Flyttehjelp Sandvika

Vi flytter for alle – du som bare skal flytte til naboblokka, dere som flytter sammen, flytter hjemmefra eller bedriften som flytter til nye lokaler. Flyttetrans har mange års erfaring og kan garantere deg en god opplevelse. Vi utfører mange flyttinger i området rundt Sandvika Storsenter og vårt flyttebyrå dekker flytting i hele Asker og Bærum Kommune.

Våre tjenester:
Privatflytting, Kontorflytting, Avvikling av kontor, Flyttevask, Søppelbortkjøring og Tømming av døsbo.

Profesjonell flyttebyrå

Fra etableringen vår i 1996 og til i dag har det skjedd store forandringer i næringslivet. Det gjelder også for flyttebransjen der det i dag stiller store krav til både kvalitet, utstyr og HMS. Flyttetrans har fremdeles samme mål som da vi startet for første gang; å være blant de beste flyttebyrå i Oslo som sørger for en trygg og sikker flytteprosess. Fornøyde kunder gir oss motivasjon i en ellers hardt og tung arbeidshverdag. Ærlighet, punktlighet og god service gjennom alle ledd er viktige faktorer til at vi i dag er et av de beste i bransjen.

Flyttebyrå Sandvika priser

Priser på flyttebyrå i Sandvika varierer ut i fra hvilken hjelp du ønsker. Hovedsakelig gjør vi private flyttejobber på timesbasis men vi kan også komme på en befaring og estimere en ca. pris for deres flytting. Som oftest er dette mest aktuelt når man flytter til andre byer, ved store flyttinger eller ved kontorflytting. Beregning av pris er avhengig av flere komponenter, for eksempel volumet på deres flyttegods, hvor dere skal flytte fra og til og etasjenivåer man flytter fra.

Våre åpningstider er alle hverdager fra 08.00 til 20.00 mens i helgene holder vi åpent fra 09.00 til 18.00. Vi sluttfører alltid oppdrag til de er ferdig og jobber også etter arbeidstid der det er nødvendig. Epost henvendelser besvares normalt i løpet av en arbeidsdag.

Flyttetrans har siden 1996 levert flyttetjenester med høy kvalitet og til konkurransedyktige priser. Selv om Oslo er vårt primære satsingsområde er vi også behjelpelig med å organisere flytting til andre byer i Norge. Ellers flytter vi over hele Oslo som Alna, Bjerke, Frogner, Grorud, Grünerløkka, Nordstrand, Oslo sentrum, Helsfyr, Tveita, Sagene, St.hanshaugen, Stovner, Ullern og Østensjø.


Ja, i utgangspunktet flytter vi all normal innbo som finnes i et hjem. Vi flytter også spesialgods som tunge gjenstander og maskiner for bedrifter. Ring oss gjerne hvis du har noen spørsmål eller er usikker på noe før bestilling.


Det trenger du ikke. Men det er fint om du er tilstede når vi ankommer slik at vi sammen kan gå gjennom flyttegodset du ønsker å flytte og eventuelt om det er møbler eller enkelt gjenstander som ikke skal være med til ny adresse.


Etter mange år i bransjen er vi vant med og har forståelse for at det er vanskelig å estimere volum for flyttegodset. Har du mer enn det du i utgangspunktet trodde kan vi kjøre flere turer.


Priser på våre tjenester avhenger av flyttelassets størrelse, volum og hvor langt det skal flyttes, samt om du velger oss for å pakke, vaske ned etc. For det meste jobber vi med timepriser men er det et begrenset flyttelass kan du kontakte oss så prøver vi  å gi en cirka pris.


Ja, ønsker du hjelp til montasje kan du gi oss beskjed om dette på forhånd og vi er behjelpelig med demontering av møbler og montering.


Ja, vi kan kjøre bort avfall til miljøstasjon etter avtale.


Ja, du kan avbestille flyttingen senest en uke før avtalt dato. Ved avbestilling senere enn dette betaler du et gebyr tilsvarende 3 timer på angitt timesats eller 50% av avtalt fastpris.


Gode forberedelser er viktig før flytting og ved å gjøre noen enkle ting i forkant kan du sørge for at prosessen går raskt og effektivt.

Hvor skal flyttebilen parkere 🚗
Er det vanskelige parkeringsforhold der du flytter fra eller til er det fint å informere oss om dette i forkant. Enkelte steder kan man holde av plass, informere borettslaget for å innhente parkeringsbevis eller sette ut noe på plassen en time før flyttebil kommer for å reservere plass. Nabovarsel om at du flytter er også fint slik at man slipper gretne og sure naboer.

Spør om råd og veiledning ℹ️
Det er alltid lurt å innhente så mye informasjon som mulig på forhånd. Det kan være fra venner og familie som nettopp har flyttet eller benytte vår kunnskap til hvordan du kan pakke effektivt.

Melde flytting 📄
Når du flytter det viktig at du melder flytting til Skatteetaten senest etter åtte dager etter flytting. Du må også huske på å gjøre en adresseendring og videresending av post til din nye adresse.

Har du for mye kan du mellomlagre 🏬
Når du nå skal flytte vil du oppdage alt du har gjemt unna og spar gjennom årene. Fulle loft eller kjellerboder er ikke uvanlig og vi kan hjelpe deg med mellomlagring når du flytter. Vårt flyttebyrå Oslo kan hjelpe deg med mellomlagring.

Husk flyttemelding som må sendes til Skatteetaten senest 8 dager etter at du har flyttet. Skjema kan du fylle ut på nett og du finner det her.

Flyttebyrå Sandvika