Flyttehjelp Oslo

Skjema til flytteforespørsel

Flyttehjelp Oslo

Flyttehjelp Oslo | Flyttebyrå for private og bedrifter i Oslo omegn

Flyttehjelp Oslo til privatflytting

Privatflytting Oslo med utgangspunkt i kundens ønsker. Flyttehjelp med Flyttetrans foregår raskt, effektivt og med fokus på høy kvalitet. Flyttejobber fra private hjem er unike og kan gjøres på flere måter. Enkelte kunder har sørget for at alt er pakket ned når vi kommer og man har kun behov for bærehjelp og transport. Andre kunder ønsker å overlate hele jobben til oss. Da kan vi tilby ned pakking av flyttegodset, merking, flytting og transport. Selv om de aller fleste jobber innad i hovedstaden gjøres med timesats kan vi også komme på en befaring og gi dere en fastpris. Spesielt gjelder dette for flytting til andre byer, fylker eller der du ønsker å kombinere flere av våre profesjonelle tjenester; bort kjøring av avfall, demontering av møbler, flyttevask eller mellomlagring.

Flyttehjelp Oslo tjenester

  • Flytting av privat gjenstander, privatflytting
  • Flytting for bedrifter, kontorflytting
  • Montasjetjenester, demontering og montering av møbler
  • Nedvask av bolig før salg, flyttevask Oslo
  • Mellomlagring
  • Søppeltaxi, vi kjører bort avfall
  • Hjelp til å tømme dødsbo

Flyttehjelp i Oslo

Fra etableringen vår i 1996 og til i dag har det skjedd store forandringer i næringslivet. Det gjelder også for flyttebransjen der det i dag stiller store krav til både kvalitet, utstyr og HMS. Flyttetrans har fremdeles samme mål som da vi startet for første gang; å være blant de beste flyttebyrå Oslo som sørger for en trygg og sikker flytteprosess. Fornøyde kunder gir oss motivasjon i en ellers hardt og tung arbeidshverdag. Ærlighet, punktlighet og god service gjennom alle ledd er viktige faktorer til at vi i dag er et av de beste i bransjen.

Selv om vårt primære arbeidsområde er Oslo sentrum flytter vi også til og fra nabobyene. Flyttetrans kan utføre flyttehjelp i Lillestrøm, Lørenskog, Skedsmo, Ski, Kolbotn, Asker, Bærum og Drammen. Vi har utviklet et godt og sterkt nettverk med solide samarbeidspartnere som gjør oss i stand til å løse nærmest hvilken som helst oppgave relatert til flytting og flyttetjenester.

Flyttehjelp Oslo