Flyttehjelp oslo

flyttehjelp oslo

Flyttehjelp Oslo for private og bedrifter. Glade og fornøyde kunder i en ellers travel og stressende flytteprosess. Det er det som gir oss motivasjon.
Profesjonell hjelp til trygg og effektiv flytting!

Flyttetrans er et av de eldste aktørene i flyttebransjen i Oslo. Siden oppstarten i 1996 har vi nå over 20 års erfaring som flyttebyrå Oslo og vi har flyttet for alle type kunder.

Flyttetrans er et profesjonelt og seriøst flyttebyrå i Oslo som leverer proffe flyttetjenester til det private markedet og næring.

Flyttebyrå Oslo priser
Flyttehjelp Oslo

Grønnvoll Alle 40, 0663 Oslo

22 11 44 00

post @ flyttetrans.no

Flytting Oslo
Flyttehjelp Oslo og Akershus

flyttebyrå oslo

Ønsker du en effektiv og profesjonell flytting kan du overlate flyttejobben til oss!

Komplette løsninger

Vi kan påta oss hele ansvaret under flytteprosessen.

Lang erfaring

Våre ansatte og samarbeidspartnere har lang erfaring og tung flyttefaglig kompetanse.

pristilbud

Fyll ut vår kontaktskjema og vi tar snart kontakt med deg.

Flyttebyrå Oslo
Flyttebyrå Sandvika

Flyttehjelp Oslo for private

Privatflytting Oslo med utgangspunkt i kundens ønsker. En flytting med Flyttetrans foregår raskt, effektivt og med fokus på høy kvalitet. Flyttejobber fra private hjem er unike og kan gjøres på flere måter. Enkelte kunder har sørget for at alt er pakket ned når vi kommer og man har kun behov for bærehjelp og transport. Andre kunder ønsker å overlate hele jobben til oss. Da kan vi tilby ned pakking av flyttegodset, merking, flytting og transport. Selv om de aller fleste jobber innad i hovedstaden gjøres med timesats kan vi også komme på en befaring og gi dere en fastpris. Spesielt gjelder dette for flytting til andre byer, fylker eller der du ønsker å kombinere flere av våre profesjonelle tjenester; bortkjøring av avfall, demontering av møbler, flyttevask eller mellomlagring.

Et sikkert flyttebyrå

Fra etableringen vår i 1996 og til i dag har det skjedd store forandringer i næringslivet. Det gjelder også for flyttebransjen der det i dag stiller store krav til både kvalitet, utstyr og HMS. Flyttetrans har fremdeles samme mål som da vi startet for første gang; å være blant de beste flyttebyrå Oslo som sørger for en trygg og sikker flytteprosess. Fornøyde kunder gir oss motivasjon i en ellers hardt og tung arbeidshverdag. Ærlighet, punktlighet og god service gjennom alle ledd er viktige faktorer til at vi i dag er et av de beste i bransjen.

Flyttehjelp i Oslo og Akershus

Selv om vårt primære arbeidsområde er Oslo sentrum flytter vi også til og fra nabobyene. Flyttetrans kan utføre flyttehjelp i Lillestrøm, Lørenskog, Skedsmo, Ski, Kolbotn, Asker, Bærum og Drammen. Vi har utviklet et godt og sterkt nettverk med solide samarbeidspartnere som gjør oss i stand til å løse nærmest hvilken som helst oppgave relatert til flytting og flyttetjenester.