Flyttehjelp Oslo

Skjema til flytteforespørsel

Flyttehjelp Oslo

Flyttehjelp Oslo | Flyttebyrå for private og bedrifter i Oslo omegn

Flyttetrans er et av de eldste aktørene i flyttebransjen i Oslo. Siden oppstarten i 1996 har vi nå over 20 års erfaring som flyttebyrå Oslo og vi har flyttet for alle type kunder. 

Flyttehjelp Oslo til privatflytting

Privatflytting Oslo med utgangspunkt i kundens ønsker. Flyttehjelp med Flyttetrans foregår raskt, effektivt og med fokus på høy kvalitet. Flyttejobber fra private hjem er unike og kan gjøres på flere måter. Enkelte kunder har sørget for at alt er pakket ned når vi kommer og man har kun behov for bærehjelp og transport. Andre kunder ønsker å overlate hele jobben til oss. Da kan vi tilby ned pakking av flyttegodset, merking, flytting og transport. Selv om de aller fleste jobber innad i hovedstaden gjøres med timesats kan vi også komme på en befaring og gi dere en fastpris. Spesielt gjelder dette for flytting til andre byer, fylker eller der du ønsker å kombinere flere av våre profesjonelle tjenester; bort kjøring av avfall, demontering av møbler, flyttevask eller mellomlagring.

Flyttehjelp Oslo tjenester

  • Flytting av privat gjenstander, privatflytting
  • Flytting for bedrifter, kontorflytting
  • Montasjetjenester, demontering og montering av møbler
  • Nedvask av bolig før salg, flyttevask Oslo
  • Mellomlagring
  • Søppeltaxi, vi kjører bort avfall
  • Hjelp til å tømme dødsbo

Flyttehjelp i Oslo

Fra etableringen vår i 1996 og til i dag har det skjedd store forandringer i næringslivet. Det gjelder også for flyttebransjen der det i dag stiller store krav til både kvalitet, utstyr og HMS. Flyttetrans har fremdeles samme mål som da vi startet for første gang; å være blant de beste flyttebyrå Oslo som sørger for en trygg og sikker flytteprosess. Fornøyde kunder gir oss motivasjon i en ellers hardt og tung arbeidshverdag. Ærlighet, punktlighet og god service gjennom alle ledd er viktige faktorer til at vi i dag er et av de beste i bransjen.

Selv om vårt primære arbeidsområde er Oslo sentrum flytter vi også til og fra nabobyene. Flyttetrans kan utføre flyttehjelp i Lillestrøm, Lørenskog, Skedsmo, Ski, Kolbotn, Asker, Bærum og Drammen. Vi har utviklet et godt og sterkt nettverk med solide samarbeidspartnere som gjør oss i stand til å løse nærmest hvilken som helst oppgave relatert til flytting og flyttetjenester.

Flyttehjelp Oslo

Når man er på flyttefot er det mange ting som skal falle på plass, man skal handle inn emballasje alle eiendelene kan pakkes inn i, plast eller papir som skal brukes til å beskytte tingene, og pakketeip og merkelapper for å sikre eskene og gjøre det tydelig hva de inneholder. Man skal skaffe seg bærehjelp til å bære de tunge møblene ut av huset, skaffe bil som kan kjøre mange turer frem og tilbake mellom gammel og ny bolig, og man skal deretter finne et sted å kaste alt pakkemateriellet når eiendelene er pakket ut i det nye hjemmet.

Man skal i tillegg sørge for å vaske skikkelig ut av den gamle boligen, som er en betydelig større jobb enn en vanlig vårrengjøring, samtidig som man skal utføre sine dagligdagse oppgaver, arbeid og koordinere fritidsaktiviteter. For mange er dette svært stressende å tenke på, ikke minst å utføre, og derfor er det mange som velger å ansette flyttehjelp til disse oppgavene.

Overlat jobben til oss i Flyttetrans og vi sørger for at flyttedagen blir en smidig og hyggelig prosess.

Minilager Oslo

Mange har kanskje ikke klart å koordinere utflyttingsdato med innflyttingsdato, og vil derfor ha noen dager, eller til og med uker, mellom disse to. Vi kan hjelpe deg med å mellomlagre alt av møbler og eiendeler mellom boligskifte.

 

Flyttehjelp Oslo