Flytteservice Oslo

Skjema til flytteforespørsel

Flytteservice Oslo

Er du på utkikk etter pålitelig flytteservice i Oslo eller omegn? Da har vi tjenestene du trenger. Enten du har et lite eller stort oppdrag, tar vi utfordringen på strak arm. Tunge løft og trapper er ingen hindring for oss.

Vi yter flytteservice i Oslo og nærliggende områder, og tilbyr høy kvalitet og sikre løsninger i alle ledd. Med over 20 års erfaring som flyttebyrå i Oslo kan vi dessuten tilby mye mer enn bare flytting fra A til B.

Transport og flytteservice Oslo

Dersom du skal flytte, vil du fort merke at dette er en krevende oppgave. Ikke bare skal ting og møbler pakkes sammen (og kanskje skrus fra hverandre). Tingene skal også bæres til flyttebilen og sikres før frakt.

Samtidig har du tusen andre ting å tenke på. Hvordan skal det nye hjemmet innredes? Har du husket å melde adresseendring? Hvordan er de nye naboene? For å få en mest mulig smidig flytteopplevelse, anbefaler vi derfor å få hjelp av vår flytteservice i Oslo.

Vi vil sørge for at både bilder, sofaer, stoler, bord, senger og pyntegjenstander pakkes på en trygg og forsvarlig måte. Gjenstandene bæres av våre sterke og robuste medarbeidere til flyttebilen. Her vil gjenstander sikres slik at de ikke velter eller skades under frakt. Vi tilbyr flyttehjelp Oslo til både private og bedrifter.

Flyttevask – etterlat boligen skinnende ren

Vi mener at komplett flytteservice i Oslo også innebærer mulighet for hjelp med flyttevask. Derfor tilbyr vi oss å vaske ned boligen din før den overtas av de neste boligeierne eller leietakerne.

Det å vaske ned hele boligen kan være tungt og tidkrevende. Og sannsynligvis finnes det tusen andre ting du heller vil bruke tiden din på midt i en flytteprosess. 

Vår flytteservice i Oslo kan tilby en grundig og profesjonell vask av boligen. Vi kan blant annet vaske bad, fliser, toalett, stekeovn, kjøleskap, vinduer, gulv og vegger. Boligen etterlates ren og velduftende. Dette øker også sjansen for at noen vil kjøpe boligen! Les mer om vår flyttevask Oslo.

Frakt av søppel og gamle møbler

Som en komplett flytteservice i Oslo tilbyr vil også transport av søppel. Vi vet at det ofte dukker opp en del skrot og søppel under flytteprosessen. Dersom du trenger hjelp med å frakte dette til en gjenvinningsstasjon, kan vi hjelpe deg med dette.

Vi fokuserer på miljøvennlige løsninger, og oppfordrer deg til å gjenvinne ting som kan brukes på nytt av andre. La oss hjelpe deg med å gi gamle møbler nytt liv.

Privatflytting og kontorflytting

Vår flytteservice i Oslo er ikke forbeholdt private. Vi hjelper nemlig også bedrifter som skal flytte. Vi er spesialister på privatflytting, men har også ekspertisen som trengs for bedrifts flytting og kontorflytting

Dersom bedriften din skal flytte inn i nye lokaler, bistår vi med pakking, montering av nye og brukte kontormøbler, sikring av last og frakt. Få en mest mulig smidig overgang til nye lokaler.

Konkurransedyktige priser

Vi streber etter å tilby flytteservice i Oslo til konkurransedyktige priser. Dersom du ønsker et prisoverslag, anbefaler vi å kontakte oss via kontaktskjema, e-post, telefon eller sosiale medier.

Du vil da få et prisoverslag basert på oppdragets omfang og varighet. Kontakt oss i dag for hjelp av den kanskje beste flytteservice Oslo kan by på!

Flyttetrans har siden 1996 levert flyttetjenester med høy kvalitet og til konkurransedyktige priser. Selv om Oslo er vårt primære satsingsområde er vi også behjelpelig med å organisere flytting til andre byer i Norge. Ellers flytter vi over hele Oslo som Alna, Bjerke, Frogner, Grorud, Grünerløkka, Nordstrand, Oslo sentrum, Helsfyr, Tveita, Sagene, St.hanshaugen, Stovner, Ullern og Østensjø.