Flyttevask Lillestrøm

Skjema til flytteforespørsel

Flyttevask Lillestrøm | Nedvask med 100% fornøydgaranti

Mange er ikke klar over hvor mye som innebærer i en utvask, og tenker ikke på at det er mye mer enn vasking av gulv, vinduer og kjøkkenbenken. Det er en betydelig større jobb, og krever mye mer tid enn mange tror de trenger å beregne. Man skal også tenke på at man skal være mye mer nøye i en flyttevask enn en vanlig vårrengjøring, og man skal flytte bort tunge møbler for å gjøre skikkelig rent under og bak dem også. Vårt flyttebyrå Lillestrøm kan hjelpe deg med nedvask slik at boligen du selger er skinnende ren på overtagelsesdagen.

Flyttevask Lillestrøm

Som nevnt krever en flyttevask nokså mye mer enn en vanlig hverdagsvask eller rengjøring før jul. Fortsatt skal tepper og ryer støvsuges, det skal fortsatt tørkes støv på alle overflater, og gulv skal vaskes. Men i tillegg skal man være ekstra nøye med støvsugingen da det ikke skal være igjen rester av hår, mat eller annet man kan ha dratt med seg inn i huset; man skal også fjerne støv fra alle karmer, lister, taklamper, vegger og håndtak.

Når gulvene skal vaskes må de gås over flere ganger for å få opp alt skittent vann som blir liggende igjen på gulvet, og i tillegg skal både vegger og tak rengjøres. Hvis noen møbler eventuelt skal stå igjen må man også sørge for å tørke støv og vaske over alle disse både innvendig og utvendig, og bak/rundt disse møblene. Hvitevarer skal gjøres skikkelig rene, komfyr skal skrubbes og gjøres helt ren, peisen skal tømmes for aske og gjerne støvsuges; vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin som skal stå igjen må gjøres rene innvendig, og så må de tas ut for at man kan gjøre skikkelig rent på baksiden av dem.

Flyttevask | Rengjøring av bad

På baderom er det viktig å gå nøye til verks da det ofte sitter mye bakterier og urenheter på overflatene der. Toalett og servant må rengjøres med såper beregnet for dette forbruket, dusjen skal ikke ha noen hud- eller såperester igjen i seg, og man må huske på å ta ut dusjen og gjøre skikkelig rent bak og under denne, for der samler det seg alltid mye støv. Sist, men kanskje viktigst, er rengjøring av vifter og ventiler; kjøkken- og baderomsvifter samler ofte store mengder fett og støv, og må rengjøres nøye for å gjøre boligen klar til neste beboer.

Flyttevask i Lillestrøm og Skedsmo

I tillegg til flyttevask i Lillestrøm kan vi også hjelpe deg med daglig renhold, ukentlig renhold eller kontorvask.

Vask med fornøydgaranti

I tillegg til at flyttevasken er tidskrevende og slitsomt, er det også mye utstyr man skal sørge for å ha, og eventuelt som man må skaffe seg. Man må ha gode mopper, både tørrmopper og våtmopper, kluter som er beregnet for det de skal brukes til, god støvsuger med riktige munnstykker, og ellers vaskeutstyr og såper som er beregnet for underlaget de skal rengjøre. I tillegg må man kanskje anskaffe arbeidslys hvis det ikke er tilstrekkelig belysning i boligen for å være sikker på at boligen er ren nok til å godkjenne utvasken. Man må kanskje også ha utstyr til å rengjøre, eller åpne opp tette rør, for å få ut hår og annet som har samlet seg i rørene etter dusjen, badekaret eller vaskeservanten.

Du kan lese mer om Lillestrøm og bli kjent med byen på kommunens nettsider.

Mer om Flyttetrans

Flyttetrans er et flyttebyrå i Oslo som har utført flyttetjenester siden 1996. Vi flytter for private personer, det offentlige og vi utfører helhetlige flyttetjenester for bedrifter som er på  flyttefot og trenger bistand til kontorflytting.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende og hyggelig tilbud.

 

Flyttevask Lillestrøm
Flyttevask Lillestrøm

Flyttetrans utfører flyttevask lokalt i Lillestrøm området: Blaker, Fetsund, Frogner, Gan, Kjeller, Leirsund, Lindeberg, Lundermoen, Lørenfallet, Skedsmokorset, Skjetten, Sørumsand, Strømmen, Østersund.