Flyttevask Oslo

Sjekk pris på flyttevask

Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo | Flyttetrans tilbyr flyttevask med fastpris og full fornøydgaranti. Konkurransedyktig pris.

Vi utfører også visningsvask og kontorvask for bedrifter.

Flyttetrans utfører nedvask av bolig, leiligheter, kontorlokaler o.l. etter utflytting. Flyttevask er en grundig rengjøring av et din bolig hvor det også legges vekt på detaljene. Vi gir en konkurransedyktig fastpris og fornøydgaranti. Ved større prosjekter som kontorvask og byggrenhold foretar vi en uforpliktende befaring i forkant. Som flyttebyrå Oslo kan vi tilby en totalpakke med flytting, nedvask og lagring.

Vi kan også være behjelpelig med rydding og utvask av dødsbo.

Vi vektlegger høy kvalitet og effektive tjenester. Våre løsninger er både fleksible og tilpasset kundens behov. Ønsker du at vi vasker på morgen mens du er på jobb ordner vi selvsagt dette. Konkurransedyktig pris på renholdstjenester uten å redusere kvaliteten eller servicetilbudet.

Garanti flyttevask

Det er viktig for oss at du som kunde har en fornøydgaranti og at du blir fornøyd. Derfor har vi fokus på kvalitet – det gjelder uansett hvilken tjeneste du bestiller fra oss i Flyttetrans. Når du bestiller en flyttevask fra oss kan du forvente at vi gjør en grundig jobb og du kan trygt senke skuldrene og heller konsentrere deg om å komme på plass i din nye bolig.

Priser flyttevask

Prisen hva din flyttevask koster er avhengig av flere forhold som for eksempel hvor stor boligen er og om det er behov for noen tilleggstjenester utover standard flyttevask av tømt bolig. Tilleggstjenester kan være rengjøring av hvitevarer, boder og andre ting som ikke inngår i en standard flyttevask. Er objektet godt vedlikeholdt eller har den behov for en mer krevende rengjøring vil også ha en betydningen for sluttprisen på flyttevask.

Med flyttevask fra Flyttetrans får du følgende:

  • En leveranse av særklasse
  • Dyktige og motiverte medarbeidere
  • Fornøydgaranti
  • Konkurransedyktige priser

Trenger du profesjonell flyttevask med markedets beste fornøygaranti er det enkelt å ordne dette gjennom Flyttetrans. Vi stiller med erfaren vaskehjelp og alt av vaskeutstyr for en trygg og effektiv flyttevask.

Flyttevask Oslo

Kontakt oss