Kontakt oss

Fyll ut skjema for et hyggelig pristilbud fra vårt flyttebyrå.

Kontakt Flyttetrans

For prisinformasjon om våre tjenester kan du fylle ut skjemaet under. Vi tar kontakt i løpet av en arbeidsdag men ved travle perioder kan oppstå forsinkelser.

Vi kan også treffes pr. SMS eller ved å ringe vårt kontor på 22 11 44 00.

Kontakt oss - Flyttetrans

Kontakt oss - Flyttetrans

Flyttetrans er et flyttebyrå i Oslo som utfører alt av flyttetjenester for det private og bedriftsmarkedet Vårt arbeidsområde er hovedsakelig Oslo og Viken.

Adresse: Grønvoll allé 40, 0663 Oslo
Telefon: 22 11 44 00
Åpningstider: Mandag til fredag fra 08.00 til 20.00 og lørdag/søndag 09.00 til 18.00

Kontakt oss

Trenger du profesjonell flyttehjelp fra Oslos kanskje beste flyttebyrå? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss i dag. Vi vil da kunne gi deg et uforpliktende prisoverslag basert på ditt unike flytteoppdrag.

Enten du trenger hjelp med kontorflytting eller privatflytting, sørger vi for å yte flyttetjenester av høy kvalitet. Fornøyde kunder er viktig for oss, og vi vil derfor gjøre vårt ytterste for at flytteprosessen blir både trygg og effektiv.

Kontakt oss via kontaktskjema 

Dersom du ønsker hjelp fra et flyttebyrå som setter kundens ønsker høyt, oppfordrer vi deg til å kontakte oss via kontaktskjemaet på siden vår.

Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle inn navn, e-postadresse, telefon og en rask beskrivelse av oppdraget ditt. Husk å nevne lokalitet gjenstandene skal flyttes fra og til, samt en liten beskrivelse av mengden gjenstander som skal flyttes.

E-post og telefon 

Du kan også nå oss på e-postadressen du finner på denne siden. Gi oss en liten beskrivelse av oppdragets omfang og art, samt tidspunkt for når du trenger hjelp. Vi svarer deg innen kort tid, og gir deg et uforpliktende pristilbud.

Hvis du ønsker svar raskest mulig, anbefaler vi å ringe på telefonnummeret som er oppgitt på siden vår. Vi er tilgjengelig akkurat når du trenger oss, og kan avklare pris per telefon. Kontakt oss i dag!

Sosiale medier

Som et moderne og kundeorientert flyttebyrå, er vi naturligvis også tilgjengelig på sosiale medier. Finn oss på Facebook, Instagram og Twitter, og hold deg oppdatert på eventuelle kampanjer og nyheter.

Vi setter også pris på tilbakemeldinger fra kundene våre. Legg gjerne igjen en liten anmeldelse. Dine meninger er viktige for oss, og danner grunnlaget for videre vekst. Vi tar imot både ris og ros!

Flyttebyrå med bredt spekter av flyttetjenester

Vi ønsker å være et allsidig flyttebyrå som gir deg alle flyttetjenester du trenger på ett sted. Dette betyr at vi ikke bare kan hjelpe deg med flytting fra A til B enten du er bedriftseier eller privatperson, men også flyttevask.

I tillegg til dette kan vi hjelpe deg med transport av søppel og gamle møbler til gjenvinningsstasjonen. 

Flyttevask – vi stiller med bøtter og mopp!
De fleste som flytter har behov for flyttevask. Dette klargjør boligen for eventuelle kjøpere eller nye leietakere. Boligen er sannsynligvis støvete og skitten etter mange års bruk, og trenger derfor en real flyttevask.

Vi vasker både gulv, vinduer og andre overflater som samler skitt og støv. Vask av bad, fliser, servanter og toalett er inkludert. Vi sørger også for at kjøkkenet ditt blir rent og pent før visning. 

Våre ansatte er dyktige, og sørger for at vi ikke bare er et flyttebyrå – men også et vaskebyrå. En ren bolig øker sjansen for at du får solgt boligen din. Kontakt oss i dag om du trenger vaskehjelp.

Transport av søppel

Har du gamle møbler eller andre gjenstander du ikke har bruk for lenger? Da ønsker du kanskje å kvitte deg med dette.

Mange ønsker å innrede den nye boligen med nye møbler, og da blir det fort en del avfall. Vi er et flyttebyrå som hjelper deg med frakt av avfall til gjenvinningsstasjonen.

Kontakt oss

Dersom du trenger hjelp med flytting, flyttevask eller transport av søppel, er vi her for deg. Kontakt oss via kontaktskjema, e-post, sosiale medier eller telefon, og vi gir deg et raskt svar.

Kontakt vårt flyttebyrå i dag for et prisoverslag!