Kontorflytting

Kontorflytting for privat og offentlig sektor i Oslo omegn.

Ønsker dere en uforpliktende befaring?

Kontorflytting Oslo

Kontorflytting Oslo | Vi flytter små og store bedrifter, kontor, skoler, barnehager og forretninger.

Har du og din bedrift planer om å flytte? Da har dere kommet på rett sted. Vi i Flyttetrans ble etablert i 1996 og er et flyttebyrå med lang erfaring innen bedriftflytting i Oslo omegn. Vi kan ta oss av hele flyttejobben eller utføre kun deler av flyttingen. I samarbeid med vår prosjektleder vil flytteansvarlig i deres bedrift gå gjennom en uforpliktende befaring der vi sammen kan finne ulike og den beste og mest effektive løsninger for deres flytteprosjekt.

Det å flytte alt av bedriftens inventar, maskiner og produksjonsredskaper til nye lokaler, er ofte tidkrevende og innebærer tunge løft. Vi tilbyr helhetlige løsninger under flytteprosessen for deg som trenger hjelp med kontorflytting i Oslo eller omegn. Ikke bare kan vi bistå med selve flyttingen, men også demontering og montering av kontormøbler, med frakt av avfall og kontorvask.

Flytteprosessen kan til dels være krevende avhengig av hvor stor bedriften er og hva dere ønsker hjelp til. Vårt flyttebyrå har effektive og profesjonelle flyttemedarbeidere og er et godt valg når din bedrift har bestemt seg for å bruke profesjonell flyttehjelp. Under kan du lese om noen av de tjenester som Flyttetrans kan være behjlpelig med:

– Gratis befaring og uforpliktende pristilbud
– Planlegge og organisere flytteprosjektet
– Bærehjelp og utleie av flyttemannskap
– Hjelpe bedriften med internflytting
– Flytting og transport av kontormøbler
– Håndtering av avfall på arbeidsplassen
– Kjøre bort søppel

Flyttebyrå Oslo

Flyttetrans Flyttebyrå Oslo flytter årlig mange bedrifter både i privat og offentlig sektor. Vi har også avtaler med faste kunder der vi gjør ulike oppgaver og flyttetjenester etter avtale. Det innebærer tømming av lokaler, avvikling av kontor, tømming av konkursbo og ryddetjenester.
Vi er et flyttebyrå du kan stole på når din bedrift skal flytte sine lokaler. Sammen med våre dyktige flyttemedarbeidere sørger vi for at kontoflytting utføres raskt og effektivt men på en trygg og sikker måte.

Våre tjenester innen kontorflytting i Oslo utføres av medarbeidere som har mer enn 20 års erfaring i bransjen. Dette betyr at vi kan yte effektiv og rask flyttehjelp på kort varsel. Vi er også fleksible, og streber etter å imøtekomme kundens ønsker. Du bestemmer selv tidspunkt for når flyttetjenestene skal utføres, og kan be om flere flyttetjenester underveis om behovet melder seg.

Hva innebærer kontorflytting i Oslo

Dersom du får hjelp med kontorflytting i Oslo fra vårt flyttebyrå, vil du motta helhetlige og omfattende flyttetjenester om ønskelig. Vi kan hjelpe deg med å pakke og bære gjenstander, maskiner og kontorutstyr til flyttebilen.

Vel fremme i flyttebilen vil vi passe på at alle gjenstander sikres på en forsvarlig og trygg måte. Dette forhindrer at gjenstandene skades under frakt, noe mange glemmer å ta hensyn til under flytting.

Vi kan også hjelpe deg med å frakte kontorutstyr, skrivebord, stoler og maskiner inn i det nye lokalet. Dette sikrer en smidig og enkel flytteprosess for deg. Du trenger bare å lene deg tilbake mens vi tar oss av alle tunge løft.

  • Pakking
  • Bæring
  • Sikring av last
  • Frakt A til B

Vask av kontorlokaler

Så snart alle møbler, maskiner og gjenstander er fraktet ut av kontorlokalene dine, må lokalene klargjøres for nye innflyttere. Dette kan være en tidkrevende og slitsom jobb, spesielt om du har holdt til i store bedriftslokaler. Vi tilbyr ekstratjenester foruten kontorflytting i Oslo, inkludert flyttevask Oslo. Vi vasker ned kontorlokalene dine, slik at lokalene blir klare for overtakelse.

Når vi vasker kontorlokaler går vi grundig til verks. Vi vasker blant annet gulv, vinduer og andre overflater hvor støv og skitt samler seg. Vi vil også vaske lunsjrom, toalett, lager og lignende rom ved behov.

Vi vet at god hygiene og rene overflater er viktig for et godt arbeidsmiljø, og sørger for at den nye bedriften som flytter inn i lokalene får et positivt inntrykk. 

Vi frakter søppel for bedrifter

Vi tilbyr kontorflytting i Oslo med hendige ekstratjenester som frakt av avfall. Når bedriften flytter vil det ofte bli en del avfall – som kartonger, gamle kontorstoler, papirer og lignende. Dette er ikke nødvendigvis noe du ønsker å ta med til de nye kontorlokalene.

Vi kan heldigvis hjelpe deg med transport av søppel, gamle kontormøbler og lignende. Vi kjører søppelet til en gjenvinningstasjon der tingene om mulig kan resirkuleres.

Konkurransedyktige priser på kontorflytting i Oslo

Hos oss kan du se frem til flyttetjenester av høy kvalitet til rettferdige priser. Dersom du ønsker et prisoverslag på kontorflytting i Oslo, kan du ta kontakt med oss via telefon, kontaktskjema eller e-post.

Vi svarer deg innen kort tid, og kommer med et konkurransedyktig pristilbud på kontorflytting i Oslo. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon!

 

 

Kontorflytting Oslo