Om oss

Om oss | Flyttetrans

Er du på jakt etter et flyttebyrå som har lang erfaring og tjenester av høy kvalitet? Da er du på rett sted! Vi har mer enn 20 års erfaring fra bransjen, og leverer tjenester til en konkurransedyktig pris.

Vårt mål er å være et flyttebyrå som kan tilby helhetlige tjenester innen flytting i Oslo og omegn. Vi har ekspertise innen privatflytting, men bidrar også med kontorflytting. 

Flyttebyrå til privatflytting

Dersom du skal flytte privat, vil du mest sannsynlig ha hendene fulle. Ting skal organiseres, planlegges og utføres. Da kan det føles stressende å skulle håndtere selve flyttingen i tillegg til alt annet.

Det å pakke møbler og gjenstander, sikre dem i flyttebilen og deretter frakte dem fra A til B på trygt vis, kan være tidkrevende. Så hvorfor ikke la et flyttebyrå ta seg av de tunge løftene? Vi sikrer at gjenstandene dine fraktes til avtalt tid og på en sikker måte slik du ønsker det.

Flyttetjenester du kan stole på

Vi er et flyttebyrå som yter høy kvalitet i alle ledd. Dette betyr at vi håndterer alt fra pakking og bæring, til sikring av last og frakt. Vi vet at møblene og gjenstandene dine er verdifulle for deg, og håndterer dem derfor på en skånsom måte.

Våre ansatte har lang erfaring med flytting, og vet nøyaktig hvordan små og store gjenstander skal fraktes på en sikker måte. 

Flyttevask – vi gjør jobben for deg

I tillegg til å tilby flyttetjenester, kan vi hjelpe deg med flyttevask. Det å vaske ned hele boligen før et eventuelt salg, kan være både slitsomt og tidkrevende. Som et flyttebyrå med helhetlige tjenester, mener vi det er på sin plass at vi også tilbyr tjenester innen flyttevask. Vi har dyktige og nøye medarbeidere som kan ta seg av alt fra vindusvask og gulvvask til vask av baderom og kjøkken.

Frakt av søppel og avfall

Under flytteprosessen vil det ofte dukke opp mye søppel. Kanskje du ønsker å kvitte deg med gamle møbler eller pyntegjenstander?  Vi kan frakte alt avfall til gjenvinningsstasjonen. Sørg for at avfallet ditt håndteres på en mest mulig miljøvennlig måte.

Kontorflytting – vi tar de tunge løftene for deg!

Foruten privatflytting, ønsker vi å være en ledende aktør innen kontorflytting. Vårt flyttebyrå tilbyr derfor flyttetjenester for bedrifter og andre virksomheter. Skal du flytte bedriften inn i nye lokaler, innebærer dette ofte tunge løft av produktmaterialer, printere og lignende.

Vi tilbyr kontorflytting og andre flyttetjenester for bedrifter, slik at overføringen til nye lokaler går som smurt. Du og dine ansatte kan dermed fokusere på å finne dere til rette i de nye lokalene. Alt annet fikser vi!

Konkurransedyktige priser

Vi er et flyttebyrå som opererer med konkurransedyktige priser. Prisen på oppdraget varierer naturligvis etter omfang og varighet. For et nøyaktig prisoverslag kreves en vurdering (og eventuell befaring). Prisoverslaget du mottar er selvfølgelig helt uforpliktende. 

Kontakt oss

Trenger du hjelp av et flyttebyrå i Oslo eller omkringliggende områder? Da står vi til tjeneste. Våre ansatte er sterke og pålitelige, og dukker opp til avtalt tid. 

Vi kan nås via kontaktskjemaet på denne siden, samt via telefon eller e-post. Kontakt oss i dag for et prisoverslag!