Pianoflytting Oslo

Skjema til flytteforespørsel

Pianoflytting Oslo

Pianoflytting Oslo | Flyttetrans tilbyr flytting og transport av piano og annen tunggods. Vi utfører også flytting av arkivskap, safe, kopimaskiner o.l. for bedrifter i Oslo & Akershus.

Flytting av piano kan være en tung og krevende oppgave som man bør overlate til profesjonelle og erfarne karer. Et piano veier som regel mellom 150 – 300 kg og det er vanskelig å håndtere. Med ditt lokale flyttebyrå Oslo kan du sørge for at ditt piano kommer frem trygt og sikkert – på en skånsom og forsvarlig måte. Vi har gunstige og konkurransedyktige priser på pianoflytting.

Pris pianoflytting

Vi har bærestropper, traller og nødvendig utstyr for en trygg pianoflytting. Pris på pianoflytting avhenger av størrelse og vekt på indstrumentet og hvor det skal flyttes fra og til. Våre priser for flytting av piano er fra 2500,-

Flytting piano i Oslo

Har du planer om å skaffe deg et nytt piano eller kvitte deg med det gamle kan vi i Flyttetrans hjelpe deg med dette. Vi har den erfaringen og kunnskapen som kreves for å utføre en sikker pianoflytting i Oslo. Flyttetrans kan også hente og levere nye instrumenter du har kjøpt direkte fra butikk. “Kan jeg flytte et piano alene eller med hjelp fra venner” er det mange som undrer seeg. Vel, det anbefales ikke med mindre du har både erfaring, kunnskap og rett utstyr til å gjennomføre dette. Det er lett å lage skader på instrumentet eller mer alvorlige personskader hvis man ikke klarer å håndtere pianoet på rett måte. Flyttetrans hjelper deg med flytting av piano Flyttetrans er et profesjonelt flyttebyrå som har lang erfaring med flyttetjenester for private og bedrifter. Vi har spesialutstyr, teknikker og kompetent mannskap som kan utføre tunge løft på en sikker måte samtidig som pianoet ditt er godt ivaretatt. Flytting av piano med et flyttebyrå er ofte verdt sin vekt i gull, spesielt om du har et verdifullt instrument som har stor betydning for deg. Vi foretar pianoflytting i Oslo Kommune og Akershus.

Pianoflytting Oslo